top of page

Om babyfotografering

At få taget sit gratis babyfotografi (op til 2år) hos Vojensfoto, er en unik mulighed for at få et rigtig godt fotografi, der kan bevare minderne i mange mange år frem.

Jeg sætter altid min. en time af til fotograferingen (det kan også være det tager lidt længere tid) - ikke noget med det der 10 minutters samlebåndsfotografering som man ser i Storcenter eller lign, niks – én hel time, og så er det er ikke engang fordi jeg koster synderlig meget mere, for det er jo gratis.


Herved bruger jeg meget tid på at sikre at babyen er tryg og har det godt, inden vi begynder at fotografere. Er det en større baby, skal han/hun også lige have lidt at lege med - det er I velkomne til at medbringe. Jeg har rigtig mange rekvisitter og lidt legetøj, som vi kan fotografere sammen med barnet, men barnets eget ynglingslegetøj giver tit det sidste til den helt rigtige stemning og hygge.

Kom og få taget fotografier af din baby hos mig, du kommer ikke til at fortryde det.

For de bedste fotografier er her et par gode råd:

  • Barnet skal helst være mæt

  • Barnet skal helst være udhvilet så undgå at bestille en tid der ligge lige op af en middagslur.

  • Har I noget i hjemmet som barnet er rigtig glad for, så tag det med, det beroliger tit børnene når der er noget de kender godt.

  • Der er ca. 1-2 forskellige opstillinger.

Dyr eller f.eks søskende er i øvrigt også velkomne på fotografierne – det er jer der bestemmer.

- Skulle det ske at barnet har en dårlig dag og ikke er i humør til fotografering - så vi ikke får skudt nogle gode billeder, så er det heldigvis ikke værre end at vi bare finder en ny tid en anden dag – det koster ikke mere.

 

Husk at bestille tid på tlf. 2282 8977

bottom of page